Workshop Olaf Fase – Slagerij van Kampen

Ook dit seizoen gaat slagwerkgroep Slagerij van Kampen op tournee met hun nieuwe show LIP/STICK. Parallel aan deze tour organiseert Olaf Fase van Slagerij van Kampen een workshoptour. In de workshop geeft Olaf antwoord op de vraag: hoe kun je creatief, verhalend en motorisch drummen? De oefeningen zijn gebaseerd op de spetterende drumsolo die Olaf aan het begin van de show laat horen. De oefeningen zijn leuk en inspirerend voor zowel beginnende als gevorderde drummers. Vanaf de zitplaats wordt gedrumd in de lucht, op de knieën en zelfs op servetjes. En voor de echte durfal is er een plaats achter het drumstel van Olaf. Daarnaast vertelt hij over zijn ervaringen als drummer bij Slagerij van Kampen, waarmee hij diezelfde avond dus een optreden zal verzorgen in het theater bij jullie in de buurt!

De Apeldoornse Popschool, Drumschool Apeldoorn en Markant slaan voor deze gelegenheid de handen ineen en maken samen met Olaf de workshop mogelijk in Apeldoorn!

 

Op vrijdag 4 november van 16.15 tot 17.15 uur is iedereen die kan drummen of die ‘iets met drummen heeft’ welkom bij de Ereprijs in het ACEC gebouw (Roggestraat 44, Apeldoorn). De workshop is gratis!

 

foto-olaf

fotograaf: Broer van den Boom

Sinds mei 2014 is Olaf het jongste lid van Slagerij van Kampen! De lijst van artiesten waar Olaf Fase het podium mee heeft gedeeld, is indrukwekkend te noemen. O.a.: Waylon, Treble, Nielson, Laura Jansen en Danny de Munk. Ook drumde hij in musicals waaronder Zorro en Sisteract. Daarnaast geeft Olaf zijn kennis graag door aan drummers. Zo werkt hij al vanaf 2004 samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) voor de Slagwerkkrant, het tijdschrift voor drummers in Nederland, waarin zij samen tweemaandelijks een cursus voor drummers schrijven.

 

Nog even alle workshopinformatie op een rij:

  • Datum: vrijdag 4 november 2016
  • Tijd: 16.15 tot 17.15 uur (inloop vanaf 16.00 uur)
  • Locatie: De Ereprijs in het ACEC gebouw (Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn)

 

Je kunt je via dit formulier aanmelden voor de  workshop, zodat we een plekje voor je kunnen reserveren! Als je je hebt aangemeld verschijnt een kortingscode waarmee je € 5,- korting krijgt op de Show LIP/STICK van Slagerij van Kampen bij Schouwburg Orpheus. Klik het scherm dus niet meteen weg!