Nascholing

De dagelijkse praktijk met een groep van 30 kinderen in een klas is voor leerkrachten vaak anders dan de theorie deed vermoeden. Culturele activiteiten horen in het onderwijs, maar hoe doe je dat goed? En hoe houd je nieuwe ontwikkelingen bij?

Nascholing leerkrachten primair onderwijs

Dans heb je als leerkracht meestal niet gehad op de PABO en theater is ook nieuw. Veelal zijn het wel activiteiten die een welkome aanvulling zijn op je kennis en vaardigheden als leerkracht. Om talenten van kinderen te ontwikkelen, de jaarlijkse musical tot een succes te maken, gezamenlijk een beetje zuiver een liedje te kunnen zingen voor Sinterklaas of een supermoederdag cadeau te laten maken. Als pauzeprogramma tussen de citotoets door of om te werken aan verlegenheid van groepjes kinderen en het groepsgevoel van de klas.

Markant heeft een gevarieerd aanbod aan nascholingsactiviteiten voor leerkrachten van groep 1 tot en met 8. Vol met ideeën, die direct in de praktijk toegepast kunnen worden. Zodat je als leerkracht met nieuwe inspiratie aan de slag kunt met jouw groep.

Bekijk de brochure onderwijsaanbod primair onderwijs 2017 – 2018 (pdf) voor het nascholingsaanbod.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met:

Of bel (055) 521 39 67