Nieuw cursusaanbod 2017/2018

In september, na de zomervakantie start er weer een nieuw cultureel seizoen met wederom een groot aantal fantastische cursussen in muziek, dans, theater, pop, schrijven, beeldende kunst en mode. Vanaf nu kan er weer ingeschreven worden voor de diverse cursussen, lessen en workshops.

Op deze website vind je het volledige cursusaanbod van seizoen 2017/2018. Dit aanbod presenteren wij in 7 verschillende ‘scholen’ waarin het cursusaanbod opgedeeld is. Er is een dansschool, school voor beeldende kunst, modeschool, muziekschool, popschool, schrijfschool en een theaterschool.

De lessen en cursussen worden aangeboden door professionele docenten. Dit zijn enthousiaste, geselecteerde docenten die professioneel in hun vakgebied werkzaam zijn. We werken samen met individuele professionals met een eigen lespraktijk, maar bijvoorbeeld ook met Dutch DJ World, Tim Koldenhof producties en Acrodoorn.

Aanmelden via de docent zelf
Wat er dit jaar anders is dan andere jaren is dat cursisten de informatie over de cursus op de website van de docent zelf kunnen vinden. Het contact over aanmelden, proeflessen en betaling gaat vanaf heden ook via de desbetreffende docent zelf. Vanaf deze website word je doorverwezen naar de website van de docent die de les aanbiedt.