Sander van Eldik

Contact & Inschrijven:

06-24186895

Aanbod:

Lesdagen: ma, di, wo

Gitaarles elektrisch
Gitaarles akoestisch
Basgitaarles

Biografie

Mijn naam is Sander van Eldik, ik ben 27 jaar en mijn allergrootste passie is muziek.

Naast lesgeven ben ik uiteraard muzikant en werk ik als oproepkracht bij muziekwinkel Keymusic. Verder hou ik van koken, lezen, wandelen en doe ik aan tafeltennis.

Sinds kleins af aan ben ik met muziek bezig. Ik ben een autodidact en multi-instrumentalist. Hierdoor benader ik muziek en het lesgeven anders en ben ik meer met het creatieve proces bezig dan met teveel theorie. Aldoende leert men, en zo komt ook de theorie uiteindelijk vanzelf door het gewoon te doen. Hier begeleid ik je in tijdens de lessen en daarom zie ik mijzelf ook meer als coach dan als een traditionele leraar.

Sinds 2006 heb ik in diverse bands en projecten gespeeld. Van eenmalige invalklusjes en projecten voor een zanggroep, coverbands, gypsy jazz band en west-Afrikaanse band, tot vaste rockbands met eigen werk (The Doots en Sweet 94). Op dit moment speel ik alleen nog eigen werk en speel ik bij diverse (pop)podia, radiozenders en festivals.

Mijn missie is mensen inspireren om muziek te gaan maken. Muziek maken leer je door het gewoon te doen. Denk niet teveel of te lang na over of je het wel kan of niet; als je het niet doet ontwikkel je het in elk geval nooit.

Ik geloof dat iedereen van nature muzikaal is, dus durf je het aan om met mij de uitdaging aan te gaan? Laat het mij weten!