Pauline Wijnen

Contact & Inschrijven:

06-26160350

Aanbod:

Lesdagen: di, wo

Toneelstudio 10+
Theatermaken 12 +
Theater basis volwassenen
Theater maken xl 10+
Theater spelen volwassenen

Biografie

Toen ik klein was bouwde mijn vader een podium op mijn kamer. Daar speelde ik met vrienden allerlei rollen en verzon allerlei verhalen. En dat doe ik eigenlijk nog steeds. Ik ben afgestudeerd aan de HKU als drama docent/theatermaker. Na deze opleiding heb ik theaterles gegeven en voorstellingen gespeeld in een heleboel theaters en op festivals.

Met veel plezier geef ik bij GIGANT de theaterlessen aan jongeren en volwassenen. Niets leukers in het leven dan spelen en verhalen maken, echt of verzonnen!

De laatste jaren heeft ook het verbeelden van verhalen mijn interesse. Zo werk ik als cameravrouw bij de regio tv. Naast mijn werk als docent heb ik in de Bilt een eigen podium opgezet. Dit heet ‘Het weeshuis van de Kunst‘. Het is een laagdrempelig podium voor allerlei soorten kunstvormen. En last but not least geef ik gastlessen voor filmmuseum EYE.

Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst. -Toon Hermans –

Theater is overal en kun je maken, van je eigen verhaal of bestaande verhalen. Wil je eens ervaren wat jij te vertellen hebt? Of wil je de basistechnieken van theater leren? Laat het mij weten per mail of telefoon. Theater is er voor iedereen. Wees welkom!