Natasja Kraft

Biografie

Ik ben Natasja Kraft, programmaleider onderwijs en wijken bij Markant. Ik werk samen met de projectleiders en docenten in het organiseren en uitvoeren van activiteiten, projecten en netwerken in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Daarnaast ontwikkel ik met het wijkteam mooie projecten waarbij we kunst gebruiken om aan leefbaarheidsdoelstellingen te werken. Met mijn management collega’s zorgen we voor de koers, de nieuwe kansen, de voorzieningen om prettig te kunnen werken en sturen we de teams aan.

Ik werk graag mee aan kunsteducatie. Markant is een bedrijf waar gedreven mensen werken, als een ieder daar op zijn eigen manier aan kan vormgeven dan bruist het. Ik ben altijd op zoek naar omstandigheden waarin mensen kunnen leren en werken vanuit hun eigen bijzondere manier.

In mijn werk ben ik veel met mensen in overleg. Ik zoek, puzzel, bouw en schrijf veel achter de computer. En ik stap zo nu en dan weer een leslokaal binnen om te zien waar het ook alweer om gaat.

Je hoeft geen ananas te hebben gegeten om te weten dat dat ontzettend lekker is!