Margreet Heinen

Contact & Inschrijven:

06-40483883

Aanbod:

Lesdagen: wo

Portret- en modeltekenen en schilderen

Biografie

Ik ben geboren in 1960 te Apeldoorn, ik ben beeldend kunstenaar en docent tekenen en schilderen. Bij GIGANT geef ik de cursus portret en model tekenen en -schilderen. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe manieren om de cursist  in contact te brengen met zijn talenten en zijn eigen werkwijze. Door verschillende technieken te gebruiken en voorbeelden van kunstwerken te laten zien, probeer ik zijn of haar ontwikkelingsproces te ondersteunen. Het resultaat is niet het enige dat telt maar juist de ontdekkingen die de cursist kan doen  tijdens het tekenen en schilderen. Die leveren de belangrijkste bijdrage aan de stimulans om verder te werken en aan het plezier om er mee bezig te zijn.

Naast lesgeven bij verschillende kunstencentra, organiseer ik regelmatig workshops, ook op aanvraag voor bedrijven en particulieren. Voor persoonlijke werkbesprekingen kan men eveneens bij mij terecht. Verder heb ik ook verschillende schilderopdrachten gedaan voor particulieren (portretopdrachten) en bedrijven.

Kort CV:

  • Academie voor Beeldende Kunsten in Kampen  afdeling grafiek
  • Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten afdeling tekenen/schilderen en monumentale vormgeving
  • Cursus Pedagogisch Didactische Bijscholing, HKA Arnhem

‘Schilderen is je laten meeslepen door het beeld wat je zelf tot leven hebt gewekt. Schilderen is in contact komen met je passie, je onzekerheden, je lang vergeten dromen en je grenzen.’

Kijk voor meer informatie op mijn website.