Julian Wolters – Dutch DJ World

Contact & Inschrijven:

06 14 334 906

Aanbod:

Lesdagen: ma, di, wo, do, vr, za, zo

DJ Opleiding – Basis
DJ Opleiding – Gevorderd
DJ Privéles
Producer Opleiding  – Basis
Producer Opleiding  – Gevorderd
Producer Opleiding  – Junior
Producer Privéles

 

Biografie

Julian Wolters (aka Julian Black) is 28 jaar en gaat nu al een tijdje mee in de Nederlandse DJ-scene. Op zijn 15e begon hij met zijn eerste platenspelers en al gauw stond hij op vaste plekken te draaien in zijn thuisstad Apeldoorn. Zijn passie voor muziek is verder uitgegroeid en daarom begon hij ook met het produceren van zijn eigen tracks. Onder zijn oude alias ‘Jule’ en onder de nieuwe alias ‘Julian Black’ heeft hij al meerdere tracks uitgebracht, onder andere op Revealed, het label van Hardwell.

Nog steeds is Julian wekelijks te vinden op verschillende plekken door het land waar hij zijn kunsten vertoont. ‘Het is fantastisch dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken!’ zegt hij er zelf over.

Dat die passie voor het optreden en het maken van eigen muziek erg groot is, is terug te zien in het feit dat hij een eigen DJ & Producerschool heeft gestart in 2014. Dutch DJ World is nu dé plek om kennis te maken met het draaien of maken van muziek of om juist verder te groeien en mogelijkheden voor het professionele pad te ontdekken!