Jolanda de Wit – Zangproeverij

Contact & Inschrijven:

06-44580334

Aanbod:

Lesdagen: wo

Zangles

Biografie

 

Ik ben afgestudeerd aan het Hilversumse Conservatorium. Heb jarenlange ervaring als/pop/soul/jazz zangcoach en ben ervaren zangeres in verschillende popbands en bigbands (o.a. de internationaal vermaarde Glen Miller Big Band).
Ik heb veel jazzfestivals, radio-en tv-optredens gedaan, o.a. met de succesvolle band Mistura met een mix van eigen composities en eigen bewerkingen van Braziliaanse songs. Daar is ook een CD uit voortgekomen. Ik ben genomineerd geweest voor de Pall-Mall Swing Award en bereikte de finale van het jazzconcours voor de Wessel Ilcken Trophee.  Ik heb radio- en TV-optredens gedaan (waaronder het songfestival) en ook veel studiowerk zoals commercials en koortjes van bekende artiesten.

Momenteel heb ik een duo -In Two Music – samen met Ton Scheepers (ook werkzaam bij Gigant), als ook Old’skool, met deze laatste band maken we bewerkingen van pop- en jazzsongs, en ook eigen nummers.

Bij Gigant geef ik zangles pop-soul-jazz aan iedereen die daar meer mee wil en ontwikkelen. Zingen geeft je ontspanning en een goed humeur, en ik wil je graag daarbij helpen. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Mijn zanglessen helpen je om je stem nóg beter te gebruiken en te laten klinken wanneer je jouw favoriete nummers zingt. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan je houding, ademhaling en ook zangoefeningen, op een relaxte manier in jouw tempo. We gebruiken repertoire in een gebied tussen pop-soul-jazz, net zoals je wilt! Presentatie en microfoontechniek kunnen, als je dat wilt, ook aan bod komen.

Zingen is genieten! Haal het beste uit je stem met plezier!
Step by step: dan kom je vanzelf waar je wil zijn.