Frank Morhee

Contact & Inschrijven:

06-53871448

Aanbod:

Lesdagen: ma, di

Breakdancelessen

Locaties:
Maandag Gigant
Dinsdag basisschool de Diamant

Biografie

Ik ben Frank Morhee 26 jaren jong. Ik verzorg de breakdance lessen. Ik ben een van de dansers van de Apeldoornse breakdance groep “Come Correct ”. Wij geven lessen, workshops en showcases door heel Nederland en in het buitenland.

Naast het dansen studeer ik nog aan de hogeschool in Arnhem en werk ik als community manager voor Apeldoorn Direct.

Mijn drijfveren zijn sushi, sushi en ohja had ik al sushi gezegd? Daarnaast houd ik van lezen, muziek, gamen, nieuwe mensen ontmoeten en speel ik basgitaar.

Je moet een vis niet beoordelen op zijn kwaliteiten om in een boom te klimmen. (Einstein)

Je hebt ook niet in één dag leren lopen. Dus blijven oefenen! 

Come Correct Dance Academy
De Come Correct Dance Academy is opgericht in 2011 en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te leren breakdancen. Wij vinden het belangrijk dat de generaties na ons net zoveel plezier kunnen beleven aan breakdancen als wij dat hebben. Om die doelstelling te behalen geven wij wekelijks breakdance lessen op verschillende plekken in Apeldoorn. Naast de wekelijkse breakdance lessen verzorgen wij ook dansworkshop voor basisscholen, het voorgezet onderwijs en het special onderwijs.

Come Correct leert kinderen op een verantwoorde manier dansen, samenwerken en respect hebben voor elkaar. Door onze jarenlange ervaring en didactische vaardigheden kan Come Correct breakdance lessen verzorgen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder.