Bart den Ouden

Contact & Inschrijven:

06-44347693

Aanbod:

Lesdagen: ma, do, vr

Drumles

 

Biografie

Drumschool Apeldoorn is de meest complete drumschool in Apeldoorn en omgeving.

Bij de drumschool creëren wij een relaxte, vertrouwde en inspirerende omgeving waardoor jij je als drummer maximaal kan ontwikkelen. Daarnaast bieden we je de kans om aan studioprojecten, workshops en bands mee te doen. We geven les aan kids, jongeren en volwassenen. Bij de drumschool kan je ook terecht voor een vooropleiding Conservatorium. Op het moment werken we samen met Fontys Rockacademie en ArtEZ Popacademie.

Over mij
Het begon allemaal toen ik op 11-jarige leeftijd begon met drummen. In mijn (nog) jongere jaren heb ik in verschillende bandjes gespeeld. Doordat ik alles rondom muziek zo leuk vond, besloot ik om een poging te wagen hier mijn beroep van te maken. Tijdens mijn studie aan de Rockacademie in Tilburg heb ik mij vooral verdiept in het geven van drumlessen en bandcoaching. Na het afronden van mijn studie kon ik gelijk aan de slag in Apeldoorn als drumdocent. Sindsdien werk ik met Drumschool Apeldoorn hard om het best mogelijke drumonderwijs te bieden!

Het leuke aan drummen vind ik dat je nooit uitgeleerd raakt. Waar het publiek slechts een paar trommels ziet staan, ziet een drummer talloze mogelijkheden. In mijn lessen kunnen we werken aan alles wat je als drummer maar zou willen leren. Van beginner tot gevorderd!