Kortingen

Het is ook mogelijk om korting te krijgen op een cursus of les die bij GIGANT, markant in cultuur gegeven wordt. Vraag bij de docent naar de mogelijkheden/kortingen voor zijn/haar cursus.

 

 • RegelRecht strippen

  Voor wie?
  Als u een laag inkomen heeft kan het zijn dat u gebruik kunt maken van de regelingen van RegelRecht. Het gezinsinkomen mag niet hoger zijn dan 120% van het minimum inkomen. Studenten komen niet in aanmerking voor de strippenkaart. Uitzondering hierop zijn alleenstaande ouders die studeren.

  Hoe werkt het?
  De leerling betaalt (een deel van) het lesgeld aan de zelfstandig werkende docent middels RegelRecht strippen.
  Meer informatie: www.apeldoorn.nl/regelrecht

 • Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst

  Voor wie?

  Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst richt zich op kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben en daarom de kosten van sport, muzieklessen, dansen, schoolexcursies e.d. niet of met moeite kunnen betalen. Kinderen moeten gevestigd zijn in de gemeenten Apeldoorn of Voorst.

  Hoe werkt het?

  Na de inschrijving en acceptatie bij Leergeld en Gigant worden de totale kosten van de cursus verdeeld, een deel is subsidie van Gigant (inkomenskorting 20%). Van het resterende bedrag betaalt Leergeld ongeveer 75%,  wel gebonden aan een maximum en de rest betalen de ouders zelf omdat de kosten voor muziek en zanglessen meestal erg hoog zijn.

  Neem voor meer informatie contact op met Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst:

  E-mail leergeldapeldoornvoorst@live.nl   telefoon  085 047 17 74

 • CJP korting

  Voor wie?
  Heb jij een CJP pas, of een studentenkaart? Lever bij inschrijving een kopie in van de pas en ontvang 10% korting op je lesgeld.

  Hoe werkt het?
  De leerling betaalt (een deel van) het lesgeld aan de zelfstandig werkende docent (bedrag minus 10% korting).
  Meer informatie: www.cjp.nl

 • 65+ korting

  Voor wie?
  Bent u 65 jaar of ouder? Dan ontvangt u, als u ons uw geboortedatum toont, 10% korting op uw lesgeld.

  Hoe werkt het?
  De leerling betaalt (een deel van) het lesgeld aan de zelfstandig werkende docent (bedrag minus 10% korting).

 • Inkomens korting

  Voor wie?
  Geniet u een uitkering of een minimuminkomen? Dan kunt u 20% inkomenskorting op uw lesgeld krijgen. Is de cursist jonger dan 18 jaar, dan geldt het inkomen van de ouders als uitgangspunt.

  Hoe werkt het?
  De leerling betaalt (een deel van) het lesgeld aan de zelfstandig werkende docent (bedrag minus 20% korting).
  Om voor deze korting in aanmerking te komen dient u bij uw inschrijving bij te voegen: Een IB-60 verklaring (inkomstenbelasting) van de belastingdiensteen kopie verklaring van de sociale dienst waaruit blijkt dat u een uitkering geniet of een toekenningsbrief van Regelrecht.

 

U kunt per activiteit van maximaal één van de genoemde kortingsregelingen gebruik maken. (M.u.v. de combinatie inkomenskorting en regelrechtstrippen)