Fusie Gigant & Markant

Zoals je weet wordt 2017 een spannend jaar voor Markant en Gigant. Een jaar van fusie, reorganisatie en niet te vergeten: een nieuw begin. Het nieuwe bedrijf, dat ontstaat na de fusie tussen Gigant en Markant, krijgt de naam GIGANT, markant in cultuur’.

 

In het nieuwe bedrijf blijven het poppodium en filmhuis zoals je dat van Gigant kent gewoon bestaan. Voor films, concerten en dansfeesten ben je in 2017 bij GIGANT, markant in cultuur dus aan het juiste adres. Verwacht vanaf 2017 wel nog meer verbindingen en samenwerkingen met creatieven, collectieven en organisatoren uit de stad!

 

Voor het huidige Markant gaat het een en ander veranderen. De meeste docenten/kunstenaars die nu nog bij Markant werken, zullen vanaf de start van seizoen 2017/2018, dus vanaf september 2017, niet meer in dienst zijn van Markant. Ze gaan als partners van het nieuwe bedrijf, geheel zelfstandig werken in het pand aan de Nieuwstraat en op de andere locaties die nu door Markant worden gebruikt. Met de faciliteiten zoals de cursist gewend is. GIGANT, markant in cultuur blijft voor het onderwijs en de cursussen in kunst en cultuur de bemiddelaar, inspirator, in sommige gevallen opdrachtgever en in ieder geval de centrale verbinder via telefoon, balie, printmedia en website.

 

Meer informatie over de fusie vind je onder Fusie Nieuws.