Eindejaarsexpositie – BEELDEND

De expositie is geopend! 

Bekijk hier foto’s van de opening op donderdag 19 mei (door Stephan Peters) in het Pop-up park en vrijdag 20 mei (door Thomas van Klaveren) in ’t cafeetje van Marja.


Beeldend cursisten exposeren door heel Apeldoorn

 

Cursisten van Markant krijgen vanaf vrijdag 13 mei de kans om hun kunstwerken tentoon te stellen op verschillende locaties in Apeldoorn. Tot 29 juni is deze eindejaarsexpositie van Markant te bezichtigen op diverse plaatsen in Apeldoorn. Een deel van de expositie hangt bij Markant zelf, maar ook ‘t Cafeetje van Marja, Dok Zuid, Bibliotheek de Maten en het Pop-up Park in de Oranjerie zijn expositielocaties.

De expositie wordt op twee verschillende data en locaties geopend. De eerste Opening vindt plaats op 19 Mei, in het Pop-up park. Op deze locatie hangen alle werken van cursisten in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Deze opening wordt verricht door Stephan Peters. Op 20 Mei vindt, door Thomas van Klaveren, de tweede opening plaats in ‘t cafeetje van Marja. Toegang tot alle locaties is gratis.

Bezoekers van de expositie kunnen op elke locatie laten zien welk kunstwerk hun favoriet was door op dit kunstwerk te stemmen. De maker van het kunstwerk met de meeste stemmen krijgt een kortingsbon voor een volgende cursus bij Markant.