Cultuur bij je buur 2018

cultuur snuiven bij je buur!

Volgend jaar gaat Cultuur bij je buur op 14 en 15 april helemaal los! Op deze zaterdag- en zondagmiddag zijn allerlei optredens, exposities en voorstellingen op onverwachte plekken in Apeldoorn (stad, wijken en dorpen).

Om een artiest te zien hoeft het publiek niet naar een optreden toe, maar komt de artiest naar het publiek. Koren, verhalenvertellers, bands, schilders, fotografen, singer-songwriters en dansers treden in dat weekend op, op plaatsen die de inwoners van Apeldoorn zelf aanbieden. Zij zijn hun gastheer/vrouw in huiskamers, galeries, wijkcentra, achtertuinen, verzorgingshuizen, enz.

Vorig jaar zorgden zo’n 80 gastheren en -vrouwen en 90 artiesten voor ruim 350 optredens en exposities van een half uur! Kijk voor foto’s en andere belevenissen op onze Facebookpagina.

De optredens en exposities zijn openbaar en gratis toegankelijk; ze bieden Apeldoorn de gelegenheid te laten zien hoe gastvrij de stad is!

Meld je hiernaast op de website van Cultuur bij je buur aan, als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws rondom Cultuur bij je buur, dan blijf je helemaal op de hoogte!

NIEUW in 2018: DE BEURS!
Apeldoornse artiesten die in 2018 mee willen doen aan Cultuur bij je buur en daarvan iets bijzonders willen maken, kunnen ‘lotgenoten’ treffen en inspiratie opdoen op de speciale pagina De Beurs.