Culturele Jeugddag

Markant organiseert dit jaar op 29 september de ‘Culturele Jeugddag’, bedoeld voor leerlingen van de scholen van Leerplein055 die op deze dag vrij zijn in verband met de studiedag voor de leerkrachten van deze scholen.

Markant is dé plek waar je kennismaakt met Kunst en Cultuur en wij vinden het leuk om jullie bij ons in huis te hebben! Daarom hebben we een aantal toffe workshops voor jullie georganiseerd en kunnen alle deelnemers een leuke film zien in de bioscoopzaal van Gigant.

 

De workshops

  1. Breakdance en DJ Workshop voor groep 7, 8
  2. Breakdance en DJ Workshop of Theater en Tekenen/Schilderen voor groep 5, 6 (Geef in het inschrijfformulier aan welke combinatie jouw voorkeur heeft.)
  3. Theater en Tekenen/Schilderen voor groep 3, 4

Tijdspad

Jullie worden tussen 08.20 – 08.30 uur verwacht bij de ingang van Gigant aan de Nieuwstraat 377. Vervolgens worden jullie om 08.40 uur meegenomen naar de 1e activiteit. De dag start dan om 08.45 uur en is afgelopen om 14.30 uur.

Aanvullende informatie voor de leerlingen/ouders

  • Kosten voor deze dag zijn: €5,- per leerling, graag contant betalen voor aanvang.
  • Tijdens de lunchpauze (12.10 – 12.50 uur) zorgen wij voor iets te drinken. Neem wel zelf een tussendoortje en lunchpakket mee.

Per combinatiegroep kunnen ongeveer 50 kinderen deelnemen. Wacht daarom niet te lang en schrijf je vandaag nog in via onderstaand inschrijfformulier. (Plaatsing geschiedt op basis van binnenkomst van inschrijving.) Na ontvangst ontvang je zo snel mogelijk bericht met aanvullende gegevens.

 

Belangrijk: Hulp in begeleiding gezocht!

De deelnemers worden verdeeld in 6 groepen van ongeveer 25 leerlingen. Wij zoeken voor deze zes groepen nog 12 vrijwilligers (2 begeleiders per groep) die de hele dag met een vaste groep mee lopen. Lijkt dit u leuk en heeft u tijd, geef dit dan aan in het inschrijfformulier.

 

Inschrijfformulier Culturele Jeugddag

  • Op welke school zit je?
  • BEGELEIDING

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.