Amateurkunstenaars

Amateurkunstenaars in Apeldoorn

Markant geeft kinderen, jongeren en volwassenen workshops, lessen en cursussen in dans, muziek, theater, beeldende kunst, mode en schrijven.  Wil je jouw talent als amateurkunstenaar ontwikkelen of laten zien bij een van onze presentaties? Dat kan! Je kunt je online inschrijven en je talent ontwikkelen of gewoon lekker meedoen! Klik daarvoor op de buttons kinderen, jongeren of volwassenen links op deze pagina. Alle activiteiten vinden plaats in ons hoofdgebouw, in basisschool de Gong en in het Kristal. Regelmatig zijn er ook korte dagworkshops, houd daarvoor deze website in de gaten.

Dus wil je graag op: Pianoles, Kerk)orgelles, Klavecimbelles, Blokfluitles, Panfluitles, Dwarsfluitles, (Barok)Hoboles, Klarinetles, Saxofoonles, Trompetles, Hoornles, Tromboneles, Cornetles, Bugelles, Vioolles, Altvioolles, Celloles, Harples, Drumles, Gitaarles of Zangles?

Of misschien wil je iets doen met tekenen en schilderen, animatie, fotografie, dansles, mode of theater? Bij Markant ben je dan aan het goede adres!

Zoek je niet zozeer les in een van de kunstvakken, maar wel als amateurkunstenaar een podium of wil je jouw talent verder ontwikkelen en laten zien in de stad? Dan kun je terecht bij SpektAKel. SpektAKel is opgezet door Markant om alle amateurkunstenaars in de stad te helpen bij het ontwikkelen of tonen van talent. SpektAKel coördineert onder andere de landelijke Week van de Amateurkunst. Kijk voor meer informatie op www.SpektAKelApeldoorn.nl

New arts is een Oost Nederlands initiatief van zes Centra voor de Kunsten in steden om de Urban Arts beter zichtbaar te maken en te stimuleren waar nodig. Jongeren kunnen terecht bij New Arts om mee te doen aan Urban Arts activiteiten, deels op school, deels in de wijken en buurten. New Arts Apeldoorn zorgt voor versterking van de hiphop in Apeldoorn en biedt een podium. Kijk voor meer informatie op www.NewArts055.nl