Open theaterles voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) die belangstelling hebben voor theater is er op zaterdag 17 juni a.s. van 13.00 tot 14.00 uur een gratis open theaterles bij Gigant, Markant in Cultuur in Apeldoorn.

De open les is bedoeld als kennismaking met de beginnerscursus theater die start in september van dit jaar. De cursus wordt gegeven door gekwalificeerde docenten en stimuleert mensen met NAH hun mogelijkheden te ontdekken binnen drama en beweging.

Brainstorm
Werkgroep Brainstorm is initiatiefnemer van de theatercursus. Brainstorm is een groep voor en door vrijwilligers met NAH die inhoudelijk wordt ondersteund door professionele theatermakers en medewerkers van MEE Veluwe en Gigant. Met het theaterproject wil de werkgroep een productie voor en door mensen met NAH realiseren. Het project is bedoeld ter inspiratie, zorgt voor participatie en geeft informatie over leven met NAH.

Aanmelden en meer informatie
Deelname aan de open les op zaterdag 17 juni is gratis. Gigant, Markant in cultuur is gevestigd aan de Nieuwstraat 379 in Apeldoorn. De 18 theaterlessen kosten € 121. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Nienke Goossens, theaterdocent Gigant, markant in Cultuur via  06-25041394 of per e-mail naar sterrendans@ziggo.nl.