Kijk de kunst af!

Gratis kijken en meedoen bij alle cursussen & lessen!

 

Deze week kan iedereen ‘De kunst komen afkijken’ bij Markant. Van maandag 14 t/m zaterdag 19 november mag iedereen gewoon binnen lopen bij lessen, workshops en repetities – om sfeer te proeven en misschien wel mee te doen!  Dus ken jij nog iemand die graag, net als jij, een workshop, cursus of muziekles wil volgen bij Markant? Neem hem of haar dan mee! Natuurlijk zijn ook vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetje welkom om te komen kijken (en meedoen) in de les.

 

Rooster
Bekijk het rooster met alle cursussen voor kinderen & jongeren, alle cursussen voor volwassenen en het rooster voor de lessen van de muziek- en popschool voor alle leeftijden.

 

Meedoen
Bij bijna alle lessen is het mogelijk om mee te spelen, schilderen, zingen en dansen. Er is voor jong en oud van alles te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld breakdance lessen en lessen keramiek, maar er is ook klassiek ballet, theater, diverse popbands, tekenen en schilderen en nog veel meer verschillende lessen waarbij je even kunt binnenlopen en meedoen. Kijken en meedoen is ook mogelijk op één van onze locaties in de wijken. Van te voren aanmelden voorkomt teleurstellingen als een docent ziek blijkt te zijn deze week.

 

Korting

Iedereen die zich naar aanleiding van deze week inschrijft vóór 1 december krijgt 5% korting op zijn/haar cursus of muziekles. Let op: dit geldt alleen voor nieuwe cursisten.

 

Zaterdag
Dit seizoen is er bij Markant elke zaterdag iets te doen. Daarom is het tijdens deze week ook mogelijk op zaterdag bij de reguliere lessen te kijken en mee te doen. Als extraatje is er een workshop Popmix waarbij deelnemers kennismaken met het drumstel, de basgitaar, de elektrische gitaar, het keyboard, de trompet en de saxofoon. De workshop is voor kinderen van 7 tot 12 jaar en kost € 32,50. Schrijf je in!