Inschrijven

Onze lessen en cursussen starten over het algemeen in september of in januari. Unieke workshops en kortere cursussen kunnen door het jaar heen plaatsvinden. Markant kent jaarcursussen voor muziek van 36 lessen, maar ook veel workshops en kortere cursussen. Regelmatig schrijven we nieuwe activiteiten uit waarvoor u zich kunt aanmelden.

De online inschrijfformulieren vindt u bij elke afzonderlijke cursus. Hiermee meldt u zich aan voor een activiteit. Markant kent overigens ook papieren inschrijfformulieren. Deze zijn af te halen bij de balie. Meerdere leden uit één gezin dienen allen een eigen formulier in te vullen.

Let op: Als u zich aanmeldt, betekent dit nog niet dat u definitief bent geplaatst. Het betekent ook niet dat de activiteit van uw keuze definitief doorgaat. U krijgt uiterlijk één week voordat de cursus van start gaat schriftelijk bericht of de activiteit doorgang vindt en of u geplaatst bent op het tijdstip van uw keuze. Markant neemt telefonisch contact met u op om uw inschrijving te bespreken, als dit nodig blijkt te zijn.